Workshop Transactionele Analyse (TA) met Corinne Vogelaar

Voor onze leden heeft op 2 april 2022 de workshop plaatsgevonden in Manege Stuifzand te Hoogeveen. Corinne nam ons op haar eigen energieke, bevlogen, humoristische en kundige wijze mee in de wereld van TA en hoe deze te vertalen is naar het werkveld met inzet van paarden.

In TA, analyseren we de transactie van informatie tussen 2 of meerdere personen. Ook reflecteren we op de uitwisseling van informatie in ons zelf en wat het gevolg daarvan is op onze omgeving. Het paard reageert op dit gedrag en aan de Paardencoach om dit te begeleiden. Met een kundige coach als Corinne ben je daarmee in goede handen, ze is alleen met pensioen! Daar wensen we haar een mooie voortzetting van en ze komt graag volgend jaar onze leden weer een workshop geven!

Nieuwe bestuur

Tijdens de bijeenkomst heeft het nieuwe bestuur zich voorgesteld aan de leden. Ook is er uitleg gegeven over de stand van zaken, waaronder de verbeterde website, betere vindbaarheid kwaliteitsregister leden, preferred partners en evenementen. Aansluitend was er gelegenheid voor het stellen van vragen.