Nieuw bestuurslid: Margit Sleeuwenhoek

Beste leden,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Margit Sleeuwenhoek per 1 Januari 2024 zich bij ons bestuur voegt en een essentiële rol zal spelen bij de ontwikkeling van een beroepsprofiel voor paardencoaches.

Margit is een gepassioneerde paardenliefhebber met een indrukwekkende achtergrond in het werken met paarden en het begeleiden van anderen in persoonlijke ontwikkeling. Met meer dan vier decennia aan ervaring in het omgaan met deze majestueuze dieren, heeft ze niet alleen een stichting opgericht voor de begeleiding van pubers en jongvolwassenen met behulp van dieren, maar is ze ook werkzaam als zelfstandig ondernemer en docent/coach persoonlijke ontwikkeling aan de businessuniversiteit Nijenrode.

Margit’s toetreding tot ons bestuur brengt een waardevolle toevoeging aan onze vereniging met zich mee. Ze zal zich voornamelijk richten op het mede-ontwikkelen van een beroepsprofiel voor paardencoaches en het waarborgen van kwaliteit binnen onze vereniging.
Haar streven is om ervoor te zorgen dat de V-PCN een aantrekkelijke plek wordt voor verzekeringen, opleiders, coaches, locaties in ons een groeiend netwerk en marktgebied.

Samen met onze voorzitter Remy Pronk en toegewijde betrokken leden zal Margit stappen ondernemen om kwaliteit te definiëren en te waarborgen, waardoor ons netwerk wordt vergroot en het lidmaatschap bij de V-PCN nog aantrekkelijker wordt.

Ze is vastbesloten om toegevoegde waarde te bieden en de kwaliteit van onze vereniging te versterken.

We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Laten we samen bouwen aan een nog meer bloeiende toekomst voor de V-PCN!