Informatieve ledenbijeenkomsten

Informatieve ledenbijeenkomsten

Kom je ook?

Speciaal voor Leden

Coachen met paarden bestaat nu zo’n kleine 20 jaar. We zien dat er enorm veel en razendsnelle ontwikkelingen heersen binnen ons vakgebied. De vereniging hecht enorm veel waarde aan het updaten van kennis van onze paardencoaches. Om deze reden bieden wij ook dit jaar elk lid, tegen een kleine vergoeding van €10, informatieve ledenbijeenkomsten en workshops aan.

Door samen te zorgen dat we als paardencoaches bijblijven, zorgen wij met elkaar voor kwaliteit binnen onze sector. Dat is waar wij met trots en dankbaarheid voor staan.

De vereniging heeft in verband met corona de kosten voor de workshops voor haar rekening genomen in het afgelopen jaar. Ook voor 2022 is het gelukt dat de ingehuurde trainers een speciaal gereduceerd tarief hanteren. Op deze manier is het mogelijk dat wij, dankzij deze sponsoren, kwaliteit aan ons werkveld kunnen leveren. Dit is in ons vakgebied van groot belang.

Aanbod workshops

STUIFZAND – april 2022

Transactionele analyse

Transactionele analyse

GOUDA – 11 oktober 2022

Gesprekstechnieken met paarden 3.0

Gesprekstechnieken met paarden 3.0

VELUWE – 5 november 2022

Verdiepend leiderschap voor Paardencoaches

Verdiepend leiderschap voor Paardencoaches

De ledenbijeenkomst is het moment kennis uit te wisselen en te connecten met gelijkgestemden.

Data

  • zaterdag 2 april 2022
  • dinsdag 11 oktober 2022
  • zaterdag 5 november 2022

Locatie

  • Stuifzand, Stuifzandseweg 59a
  • Goudse Manege, Gouda
  • EquiCoachPro, Mentiesweg 1, Elburg

Tijd

11 oktober 11.30 – 14.30 uur

5 november 14.00–17.00 uur

Faciliteiten

Inclusief hapjes en drankjes

Workshop Transactionele analyse

STUIFZAND – april 2022

Eerste kennismaking met de TA. De TA gaat uit van zelfverantwoordelijkheid en zelfsturend vermogen van mensen.

TA Gedachtengoed over communicatie en verandering, kent een aantal concepten welke goed te vertalen zijn naar de sessies met paarden. Een geweldige workshop waarbij Corine Vogelaar je in een vogelvlucht meeneemt binnen de wereld van de TA.

Het wordt een interactieve workshop met het paard als instrument. Er zijn 40 plaatsen beschikbaar, vol=vol .

Goed om te weten: bij deze bijeenkomst zal ook het bestuur aanwezig zijn, en kan je van 14:00 – 14:15 uur en om 16:45 – 17:00 uur vragen stellen.

Workshop Gesprekstechnieken met paarden 3.0

GOUDA – 11 oktober 2022, 11.30-14.30 uur, Goudse Manege te Gouda

Als kwalitatief verantwoorde paardencoach is het onmisbaar om met (wetenschappelijk onderbouwde) interventies ofwel gesprekstechnieken te werken. Hoe vertalen we bestaande technieken nu juist in het werk met paarden?

Workshop Verdiepend leiderschap voor Paardencoaches

5 november 2022, 14-17 uur, EquiCoachPro, Mentiesweg 1, Elburg

Als (paarden)coach is het ontzettend belangrijk om stil te blijven staan bij wat jou ‘drijft’ als coach. Niet alleen houd jij jouw coachees een spiegel voor, je ziet ook de noodzaak in van het blijven kijken naar jouzelf als ondernemende Paardencoach. Wat zijn jouw diepere drijfveren en motieven. De dames van Equicoachpro staan voor je klaar samen met de paarden om bij jou en jouw collega’s dieper op zoek te gaan naar datgene wat jou drijft als Paardencoach. Daarnaast zullen zij samen met jou dieper reflecteren op jouw unieke talenten.

Goed om te weten

Elk lid kan tegen een kleine bijdrage van €10 (voor de onkosten) een workshop naar keuze volgen. Vol = Vol. Bij grote interesse kan een voorgenoemde workshop, tegen een gereduceerd tarief, nogmaals later in het jaar (anders volgend jaar) aangeboden worden.

Wil je een introducée meenemen? Dat kan ook! De kosten voor een introducée zijn €10, en vervallen bij het starten van een lidmaatschap.

Je kunt een eerste keuze, en een tweede keuze aangeven. Meld je dus snel aan!

Aanmelden

Aanmelden kan eenvoudig door €10 over te maken naar V-PCN:

  • NL 60 SNSB 0773 1747 29     
  • + vermelding Workshop + naam deelnemer

Je bent dan gelijk aangemeld.