Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Symposium Welzijn Coach- en Therapiepaarden

6 april @ 09:30 - 16:15

Ben je gepassioneerd door paardencoaching en wil je jouw betrokkenheid bij dit prachtige vak nog verder verdiepen?

Zet dan zaterdag 6 april in je agenda en bezoek HET SYMPOSIUM!

Hoge school (lectoraat Human-Animal Interactions) presenteert daar na 2 jaar onderzoek de resultaten naar het welzijn van coach- en therapiepaarden.

Het is een unieke kans om meer te leren over het welzijn van coach- en therapiepaarden, en tegelijkertijd de mogelijkheden van een lidmaatschap bij V-PCN te verkennen.Op deze inspirerende dag hebben wij een speciale stand klaarstaan waar je alle informatie kunt vinden over hoe je lid kunt worden van onze vereniging van paardencoaches.

En dat is nog niet alles: exclusief voor bezoekers van onze stand hebben we spannende acties en kun je leuke prijzen winnen!

Dit is jouw kans om je nog meer betrokken te voelen bij onze vereniging!

Verwacht een dag vol nieuwe inzichten, interactie en netwerkmogelijkheden. Van fascinerende lezingen en leerzame clinics tot een bedrijvenmarkt, er is voor elk wat wils. En laten we niet vergeten: door onze stand te bezoeken maak je kans op fantastische prijzen!

Mis deze unieke gelegenheid niet om te ontdekken wat paarden écht vinden van coach- en therapiesessies, en hoe jij als paardencoach het verschil kunt maken.

Het symposium zal plaatsvinden op zaterdag 6 april 2024 in het prachtige Hippisch Centrum Flevodrome. De inloop van het symposium is vanaf 09.30 uur, de dagopening is om 10.00 uur en we sluiten gezamenlijk af rond 16.15 uur. De adresgegevens zijn Wisentweg 9a, 8251 PB Dronten.

Aanmelden kan via de onderstaande link.
https://www.aereshogeschool.nl/symposium-welzijn-coach-en-therapiepaarden

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

 

Organisatoren

Bestuur V-PCN
Aeres hogeschool Dronten

Locatie

Hippisch centrum Flevodrome
Wisentweg 9a
Dronten, 8251PB Nederland
+ Google Maps