Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cursus Paard&BHV

5 april @ 08:00 - 31 augustus @ 17:00

Als beroepsvereniging van paardencoaching staan wij voor de veiligheid en het welzijn van zowel onze paarden als deelnemers. Het is daarom cruciaal dat elke paardencoach niet alleen over de nodige vaardigheden beschikt om met paarden te werken, maar ook in staat is om adequaat te handelen in noodsituaties. Het bezit van een geldige Bedrijfshulpverlening (BHV) pas is hierbij onontbeerlijk.

Met trots maken we onze samenwerking bekend met Paard en BHV, een toonaangevende organisatie die gespecialiseerd is in het aanbieden van BHV-cursussen speciaal ontworpen voor de paardencoaching sector. Deze samenwerking stelt ons in staat onze leden een cursus aan te bieden die niet alleen voorziet in kennis over algemene noodsituaties, maar ook diep ingaat op situaties die specifiek zijn voor het werken met paarden.

Speciale Korting voor Leden: Als blijk van onze waardering voor onze leden, bieden we een speciale korting op deze cursus aan. Dit is een uitgelezen kans om je kennis en vaardigheden te verbeteren, bij te dragen aan een veiliger paardencoaching omgeving, en dat allemaal tegen een gereduceerd tarief, exclusief voor leden van onze vereniging.

Voor de complete BHV basiscursus betaal je als V-PCN lid slechts 120 euro excl. BTW (inclusief BHV-pas t.w.v 9,50)

Ook kun je de EHBO cursus doen voor 40 euro excl. BTW.

We moedigen alle huidige en toekomstige paardencoaches aan om van deze waardevolle gelegenheid gebruik te maken. Het uitbreiden van je competenties met een BHV-certificaat verhoogt niet alleen je bekwaamheid als coach, maar draagt ook bij aan de veiligheid binnen onze vereniging.

Ben je geïnteresseerd in de cursus of wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op via info@v-pcn.nl of INFO@PAARDENBHV.NL

Home

Gegevens

Begin:
5 april @ 08:00
Einde:
31 augustus @ 17:00

Organisator

Bestuur V-PCN

Locatie

Paard & BHV
Angelenweg 80
Oss, Noord-Brabant 5349TC Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie