Bijscholingen

Fris je kennis op

Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat de opleiders aangesloten bij onze vereniging een selectie van onderscheidende nascholingscursussen aanbieden, exclusief voor onze leden tegen speciale tarieven. Deze cursussen zijn zorgvuldig samengesteld om paardencoaches zoals jij te ondersteunen in je professionele groei en ontwikkeling, met het doel om de kwaliteitsstandaarden binnen ons vakgebied continu te verhogen.

Voortbouwen op Professionaliteit

Onze nascholingscursussen staan bekend om hun diepgang in zowel theorie als praktijk, en zijn ontworpen om je up-to-date te houden met de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. 

Of je interesse nu uitgaat naar het verbreden van je kennis, het verkennen van nieuwe coaching methodieken, of het verdiepen van specifieke vaardigheden, onze cursussen bieden waardevolle inzichten en technieken om je praktijk te verrijken.

Speciale Ledentarieven: Investeer in Jouw Toekomst

Als lid van V-PCN geniet je van het voordeel om deze hoogwaardige nascholingscursussen af te nemen tegen speciale prijzen. Dit is onze manier om jouw toewijding aan voortdurende professionele ontwikkeling te erkennen en te ondersteunen.

Onze aangesloten opleiders zijn experts in hun vakgebied, gedreven door een passie voor zowel het welzijn van het paard als de professionele groei van coaches. Zij bieden cursussen die niet alleen rijk zijn aan kennis, maar ook inspireren tot transformatie en groei.

Divers en Rijk Aanbod

De thema’s van onze nascholingscursussen variëren van geavanceerde communicatie met paarden tot persoonlijke ontwikkeling, en van effectieve ondernemingsstrategieën tot de nieuwste wetenschappelijke inzichten in het gedrag en welzijn van paarden.

Elke cursus is met zorg ontwikkeld om jou als coach te ondersteunen in je groeiproces en om je cliënten optimaal te kunnen begeleiden.

Wordt Deel van Onze Lerende Gemeenschap

Wij nodigen alle paardencoaches, van nieuwkomers tot doorgewinterde professionals, uit om gebruik te maken van onze nascholingscursussen. Continu leren en jezelf ontwikkelen is essentieel voor het verhogen van de standaard binnen de paardencoaching en zorgt voor een duurzame en succesvolle carrière.

Ontdek ons aanbod aan nascholingscursussen en grijp deze kans om tegen een speciale prijs verder te bouwen aan jouw professionele toekomst. 

Samen tillen we de kwaliteit en effectiviteit van paardencoaching naar een hoger niveau!

Bijscholingsaanbod 2024 OPEN2CONTACT

Hoe kunnen paarden hierbij ingezet worden?