Kwaliteitskeurmerk voor Locaties

Profileer jouw locatie

Kwaliteitskeurmerk voor Locaties

Voor manege bedrijven, zorgboerderijen en particuliere coach locaties is het mogelijk om geregistreerd jouw kwaliteit aan te kunnen tonen.

Vanuit de kwaliteitsnormering en aansluiting bij de Vereniging Paarden Coaching Nederland stel je hiermee jouw locatie zichtbaar en transparant op in het waarborgen van de kwaliteit. Dit is een belangrijke stap in de profilering en kwaliteit van handhaving binnen onze sector.

Tevens laten we hiermee zien dat je het coachen met paarden als een serieus beroep ziet. Je laat zien dat je de kwaliteit hoog in het vaandel hebt en daadwerkelijk kan garanderen. Op deze manier zal een coach klant eerder geneigd zijn bij jou aan te kloppen voor een professionele coachsessie. Daarbij kan je je profileren in ons kwaliteitsregister laat je zien dat je met de juist opgeleide mensen werkt en dat je welzijn van jouw dieren hoog in het vaandel hebt.

De kosten bedragen eenmalig €180 voor de toetsing op locatie en €30 voor de plaquette voor op jouw locatie. Is jouw locatie reeds voorzien van kwaliteitskeurmerk veilig paardrijden of aansluiting bij FNRS? Dan bedragen de kosten €80 (+ €30 voor plaquette). De kosten voor de aanvraag dienen voorafgaand aan de audit te worden voldaan.

Voor de aanvraag van het locatiekeurmerk komen auditoren altijd langs om te keuren. Ook als een locatie in het bezit is van het kwaliteitskeurmerk Veilig Paardrijden of is aangesloten bij de FNRS. Kennismaken, locatie beoordelen maar ook op maat gemaakte feedback vanuit onze organisatie vinden wij van groot belang bij een keuring. Kwaliteit, dat is waar wij voor staan.

Registratie eisen voor het locatie keurmerk

Toetsing van het keurmerk voor professionele coach locaties voldoet aan:

  • Paardvriendelijke omgeving.
  • Getest op ri&e.
  • Vrijstelling wanneer de locatie voorzien is van kwaliteitskeurmerk veilig paardrijden of aansluiting bij FNRS.
  • Een geschikte omgeving om in te coachen denk aan de grond werkruimte of af te zetten bak ruimte.
  • Beperking van Side Effects tijdens de coaching.
  • Een klantvriendelijke omgeving voor de te ontvangen coachees en of cliënten.
  • Men laat zien met de juiste professionals te werken en indien nodig door te verwijzen naar andere multidisciplinaire Professionals.
  • Men is op correcte wijze verzekerd.

Indien u op de hoogte gehouden wilt worden en kwaliteitsvereisten wilt ontvangen, kunt u ons een e-mail sturen secretariaat@v-pcn.nl. Of het formulier in te vullen.

    De eisen van V-PCN sluiten naadloos aan op de eisen van FNRS. Zo krijgen Kwaliteit, Veiligheid en Welzijn ook invulling voor de paardencoaches en de locaties waar zij werken. Een mooie stap voorwaarts voor het vakgebied van coachen met paarden.